John Jansen Fotografie

Alles heeft een verhaal.

 

Velen kennen mij nog van het atelier aan de Eikbosserweg, waar ik in de jaren 80 begonnen ben en later aan de Frans Halslaan 17 te Loosdrecht waar ik een winkel/atelier had in een leuk kleinschalig winkelgebied.

Klanten wisten mij te vinden vooral voor mijn aparte sieraden en speciale opdrachten. Het repareren van sieraden tegen een zeer schappelijke prijs, met als voordeel bij ons, de sieraden hoeven niet opgestuurd te worden.

In 2012 kreeg ik een netvliesloslating waardoor ik, na verschillende operaties aan mijn ogen, veel moeite had om mijn werk goed uit te blijven voeren. Hierdoor werd ik gedwongen mijn winkel in Loosdrecht op te geven. Ik heb nog een aantal jaren mijn werk thuis kunnen voortzetten tot Juni 2023, toen was het definitief op. Ik ben echter een tweede bedrijf gestart in de fotografie, www.johnjansenfotografie.com waar ik een groot deel mijn ontspanning en creatieviteit in vind.  

Vanaf November 2019 tot April 2020 erg ziek geweest, gelukkig kan ik weer werken, echter alleen op afspraak,hopelijk heeft u hier begrip voor 

 

 

 

 

 

 

Fotografie

Voor vragen omtrent de fotografie ben ik per email (info@johnjansen.nl)(het beste bereikbaar want die bekijk en verwerk doorgaans een paar keer per dag tenzij ik in het veld zit met de camera.